how to develop own website

"Kedves Józsi!Köszönjük, hogy veled lehettünk egy felejthetelen Felvidéki kiránduláson. Fantasztikusan érezte magát mindenki, egytől-egyig. Az összeállított program nagyon tökéletes volt.Úgy bántál az emberekkel, hogy az mindenkinek megelégedésül szolgált. Még egyszer köszönjük, reméljük, még fogunk együtt utazni.A mielőbbi találkozásig az ajkai Tűzoltó Nyugdíjas Klub csapata. Tisztelettel:"

Szuricsné 

szervező

"Kedves Józsi!Május végi négy napos felvidéki kirándulásunk utasaink szerint nagyon sikeres volt. Köszönik a szervezést, az idegenvezetést, az alapos tájékoztatást. Kiválló volt a poprádi szállás szinvonala, a megszervezett piknik jó hangulata. Irodánk és utasaink nevében is köszönöm a kirándulás jó megszervezését és lebonyolítását, a buszvezetővel a jó kapcsolatot. Évek óta rendszeresen vezeti csoportjainkat szlovák, cseh és lengyel helyszínekre irodánk és utasaink teljes elismerésével. Régi utasaink gyakran emlegetik a kirándulásokat, ahol vezette csoportunkat.Köszönöm munkáját, további sikeretket, jó egészséget kívánok!"

Heszlerné Lelkes Ildikó 

Bakony Tours Utazási Irodairodavezető

"Kedves Józsi!Ezúton is köszönetemet fejezem ki azért a néhány napért, amit az osztályommal együtt a társaságodban tölthettünk a Felvidéken. Gördülékeny szervezés, tartalmas programok és kellő humor segítségével mutattad meg nekünk történelmünk fontos helyszíneit és a természet szépségeit. Nagy segítséget jelentettél abban is, hogy a gyerekek figyelmét ráirányítsuk az értékekre és kitartásra biztassuk őket.Köszönet az élményekért és további sikeres munkát kívánok!"

Kakuk Éva 

Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, Eger

"Kedves Józsi! Augusztus végén abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy a várva várt kirándulásunk alatt te lehettél a mi szervezőnk, idegenvezetőnk, segítőnk, útitársunk. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a tartalmas, gazdag és színvonalas programkínálatért, a nagyszerű és gördülékeny idegenvezetésért, a kedves, humorral fűszerezett hozzállásodért Felvidék csodaszép vidékén! Életreszóló élménnyel lettünk gazdagabbak! Köszönjük!"

Nagy-Kapusi Kata 

Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, Eger

Kapcsolatfelvétel

Kérdés kérés esetén ne habozzon, bátran írjon!

© Copyright 2018 Idegenvezetes.sk - All Rights Reserved